Mitä minun pitäisi tehdä jos arvelen, että minulla on polven nivelrikko?

Seuraavassa listaamme asioita mitä voit tehdä saadaksesi Unloaderin.

Vaihe 1

ALOITA HANKKIMALLA AMMATTILAISEN LAUSUNTO – HANKI DIAGNOOSI

Nivelrikko on krooninen sairaus, mikä tarkoittaa polven tilan jatkuvaa asteittaista huononemista. Näin ollen on hyvä että hakeudut hoitoon niin aikaisessa vaiheessa nivelrikon kehitystä kuin mahdollista. Tavallisesti omalääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen määrää sinulle ensimmäisenä hoitomuotona kipulääkityksen ja voi myös antaa lähetteen ortopedian spesialistille lausunnon saamiseksi, röntgeniin ja jatkotutkimuksiin. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja polven nivelrikon oireista ja mitä voit tehdä lievittääksesi kipua.

Vaihe 2

KESKUSTELE LÄÄKÄRISI KANSSA POLVETUESTA HOITOMUOTONA

Jos sinulla todetaan olevan polven nivelrikko lääkärisi laatii kanssasi hoitosuunnitelman sinulle sopivimmalla hoitomuodolla. Nuoremmille (40-60 vuotiaille) suositellaan useinmiten kipulääkitystä ja nivelrikkoon auttavia harjoituksia, yhditettynä painonpudotukseen. Useat lääkärit käyttävät myös Unloader-ortooseja hoitomuotona potilaille, jotka eivät halua tai joita ei voi leikata.

Keskustele lääkärisi kanssa hoidosta keventävällä polvituella kuten esimerkiksi Unloader One ja Unloader One Lite.

Jos lääkärisi ei mielestään tunne tuotteita tarpeeksi hyvin otamme mieluusti häneen yhteyttä ja järjestämme tuoteesittelyn ja kerromme kyseisten polvitukien käyttöä puoltavista kliinisistä tutkimuksista.Voit myös ladata klikkaamalla tästä tietoa ja tutkimuksia sisältävän lehtisen jonka voit näyttää lääkärillesi.

Vaihe 3

Ota tavoitteeksi elämänlaatusi parantaminen - Paranna elämääsi

Mieti mahdollisia elämäntapamuutoksia, jotka voivat auttaa lievittämään kipua ja tekemään sinusta jälleen aktiivisemman. Älä koskaan menetä toivoasi! Varmista, että elämänlaatusi on niin hyvä kuin suinkin mahdollista.